Betalning med Swish

OBS! När du väljer att stambokföra kull online kan du INTE betala i förväg utan betalningen gör du som en avslutning av stambokföring av kull INNE i MinaKatter genom att klicka på knappen “Betala & skicka in” som dyker upp när hankattägare godkänt och katternas info är ifylld. Betalar du i förväg med t ex Swish så måste du istället använda den vanliga blanketten och skicka till din avelssekreterare. Hela processen med att stambokföra online sker alltså inne i MinaKatter.

När du klickar på “Betala & skicka in”.

Betala & skicka in

Så dyker en ruta upp där Swish finns som alternativ som betalsätt.

Swish

Klickar du då på Swishknappen kommer du till nästa läge, där du ser beloppet som ska betalas och här fyller du nu i det mobilnummer som ska användas för betalningen (ditt mobilnummer).

Swish

Följ anvisningarna och godkänn nu betalningen i Swish-appen.

Swish

När betalningen är genomförd skickas kullen in till admin (stambokförare) i MinaKatter som gör en första granskning. Ser allt okej ut så förs kullen över till stamboken för att slutföras med bl a regnr och utskrift av stamtavlor. Det är också nu man kan se sin kull i FindUs. Skulle admin ha några frågor använder den sig av åtgärdssystemet och skickar ett notis i MinaKatter till uppfödaren. Logga därför gärna in efter några dagar för att se så att ni inte har notiser liggandes angående ansökan om stambokföring av kull.

Rulla till toppen