Betalning med Swish

OBS! När du väljer att stambokföra kull online kan du INTE betala i förväg utan betalningen gör du som en avslutning av stambokföring av kull INNE i Mina sidor genom att klicka på knappen “Betala & skicka in” som dyker upp när hankattägare godkänt och katternas info är ifylld. Betalar du i förväg med t ex Swish så måste du istället använda den vanliga blanketten och skicka till din avelssekreterare. Hela processen med att stambokföra online sker alltså inne i Mina sidor.

Starta din betalning

När du är klar med alla steg för din kull så finns betalknappen tillgänglig.  Klicka på knappen “Betala & skicka in” så kommer du till alternativet för att starta betalningsprocessen mot Swish.

Betala & skicka in

Nu dyker en ruta upp där Swish finns som alternativ som betalsätt.

Swish

Klicka på Swishknappen för att ta dig till nästa läge. Nu visas beloppet som ska betalas och här fyller du nu i det mobilnummer som ska användas för betalningen (ditt mobilnummer).

Swish

Följ anvisningarna och godkänn nu betalningen i Swish-appen.

Swish

När betalningen är genomförd skickas kullen in till admin (stambokförare) i MinaKatter som gör en första granskning. Ser allt okej ut så förs kullen över till stamboken för att slutföras med bl a regnr och utskrift av stamtavlor. Det är också nu man kan se sin kull i FindUs. Skulle admin ha några frågor använder den sig av åtgärdssystemet och skickar ett notis i MinaKatter till uppfödaren. Logga därför gärna in efter några dagar för att se så att ni inte har notiser liggandes angående ansökan om stambokföring av kull.

Förtydligande gällande 3 månader (dubbel avgift) i samband med betalning online i Mina sidor:
Kull/kattunge född 230518
A – Betalning sker 230817, 250/350 kr per stamtavla
B – Betalning sker 230818, 700 kr per stamtavla

Rulla till toppen