Medlemskap

Medlemskap i en av SVERAKs kattklubbar är ett utmärkt tillfälle att få umgås med andra som har samma intresse som du har. Du måste inte ha raskatt för att vara med i en lokal SVERAK-klubb – du behöver faktiskt inte ens ha katt!

Som enskild person blir du medlem i en lokal SVERAK-ansluten kattklubb (det är alltså klubben som är ansluten till SVERAK). Du ansöker om medlemskap direkt till kattklubben och du hittar våra anslutna klubbar, med deras hemsidesadress, på denna sida:
www.sverak.se/bli-medlem-for-katten/sverak-anslutna-klubbar/

Medlemskap förnyas årligen genom att man betalar in årsavgiften till den klubb man varit medlem i. Vill man byta klubb meddelar man sin gamla klubb att man ska byta klubb och betalar in medlemsavgiften till den nya klubben.

Ditt medlemsnummer i SVERAK ser du om du loggar in på MinaKatter (Mina sidor). Medlemsnumret står utskrivet på ”Min sida”, minakatter.sverak.se

Om du inte kan logga in kontaktar du din kattklubb.

De flesta väljer en kattklubb i sin närhet. Det underlättar om man kanske vill delta i aktiviteter som klubben anordnar eller klubbmästerskap etc. Val av klubb har inget med vilken kattras man har utan alla raser och även huskatter är välkomna som medlem i en kattklubb.

Rulla till toppen