Inloggning med e-post/medlemsnummer

Inloggning e-post

Genom denna inloggning kan du enbart anmäla till utställning online samt ladda ner de blanketter vi flyttat in hit för våra medlemmar. Du kan alltså inte redigera uppgifter eller annonsera när du loggar in med e-post/medlemsnummer.

För att kunna logga in gäller att:

 • du redan skapat konto i Mina sidor
 • att du är huvud- eller familjemedlem i en SVERAK-klubb

Läs hur du skapar konto

För att kunna skapa konto gäller att SVERAK har registrerat:

 • att du är huvud- eller familjemedlem i en SVERAK-klubb
 • ditt personnummer (ååååmmdd-xxxx =12 siffror)
 • din e-postadress

När du är registrerad som medlem har du ett medlemsnummer inom SVERAK. Är du huvudmedlem och har fått Våra Katter? Då ser du numret på baksidan av tidningen – under eller bredvid uppgiften “Huvudmedlem i xx”.

Har du inte fått tidningen ännu – eller hittar du den inte? Kontakta din kattklubb och be att de kontrollerar uppgiften i Sinbad (SVERAKs medlemsregister online för klubbarna). För familjemedlem finns medlemsnumret (i dagsläget) endast i Sinbad.

Skapa konto – detta moment görs endast en gång (första gången).

 1. Öppna din webbläsare (Chrome eller Firefox rekommenderas) och ange länken:  https://minakatter.sverak.se
 2. På inloggningssidan väljer du fliken “E-post/Medlemsnummer”. På denna sida finns information och text: “Har du inte skapat konto -klicka här”.
 3. När du “klickat” hamnar du i en ruta för att skapa konto
 4. Skriv in ditt medlemsnummer (läs mer under “Grundkrav…”) och klicka därefter på knappen “Hämta e-postadress(er)”.
 5. Nu får du upp ett svar med den e-postadress som finns registrerad hos SVERAK. Genom att trycka på knappen “Skicka verifikationsmail” så får du en e-post till denna adress. Är det en gammal e-postadress måste du ändra den hos din klubb som uppdaterar SVERAK med nya adressen. Observera! Denna e-postadress kommer att gälla som inloggning även om du framöver byter till annan adress.
 6. När aktiveringsmailet kommer – klicka på länken i brevet. Är det inte markerat som en länk? Kopiera hela länken manuellt till din webbläsare.
 7. Så enkelt var det! Du har nu ett konto för onlineanmälan.

Logga in till Mina sidor (MinaKatter)

På inloggningssidan väljer du fliken “E-post/Medlemsnummer”.  Ange din e-postadress (den du fick ditt verifieringsmailet till) samt ditt medlemsnummer. Klicka sedan på “Logga in”.

Du kommer nu till en startsida, där vi informerar om aktuella händelser etc. Navigera dig via huvudmenyn och flikar på respektive undersida.

Rulla till toppen