Annonsera i Våra Katter

Annonsera mera

Du vill väl också synas…

…genom att annonsera når du ut till andra kattvänner samtidigt som din annons får en stor spridning genom att tidningen även sänds till ett stort antal av Sveriges veterinärer samt bibliotek.

Välkommen med din bokning!

Kommersiell annonsör (företag och liknande) eller enskild medlem i SVERAK-klubb som har “kattrelaterat företag” (webbshop eller liknande) – kontakta annons@varakatter.se för annonspriser och annonsinformation.

Så här enkelt bokar du

Fundera och bestäm
1.  annonsstorlek
2.  vem ska göra annonsen
3.  summan faktureras i samband med er bokning.

Annonsstorlek

Det finns några olika annonsstorlekar att välja bland. Mer information om respektive annonsstorlek – pris, annonsmallar mm – hittar du under respektive rubrik i annonsmenyn. Bortsett från miniannons placeras annonser på olika ställen i tidningen. Om din annons gäller den ras som aktuell “special” handlar om placeras den i möjligast mån i anslutning till raspresentationen.

Välj från miniannons (den minsta annonsen/radannons) upp till helsida (uppslag = två helsidor bredvid varandra). Oavsett vilken annons du väljer har den ett stort reklamvärde eftersom Våra Katter når så många läsare  men självklart – ju STÖRRE annons desto mer synbarhet!

Vem ska göra din annons?

Oavsett annonsstorlek eller vem som gör annons gäller att bokning sker till annons@varakatter.se

Skapa egen annons?

Du som vill skapa en egen annons – tänk på att det är viktigt att göra annonsen som bild – med den pixelstorlek för respektive annons – direkt i ditt bildbehandlingsprogram och ha som den utgångspunkt.

  1. Använd den annonsmall som finns att hämta under rubriken för den annonsstorlek du vill ha
  2. Högerklicka på hyperlänken “Hämta annonsmall” och välj “Spara/save…” och spara mallen på din hårddisk
  3. Använd ditt bildbehandlingsprogram för att öppna mallen och skapa annonsen.
  4. Spara som bild och förstora den för att se att den ser läsbar ut.
  5. Sänd tryckfärdigt annonsunderlag till annons@varakatter.se
  6. Glöm inte att meddela uppgifter om bokning (vilket nummer, annonsstorlek samt ditt namn och adress).
  7. Tänk på att förskottsbetala annonsen.
 
Hjälp med utformning/layout?

Behöver du hjälp med utformning och layout? Du kan få denna hjälp av Barbro Åberg för en kostnad av 20 % av ordinarie annonspris (gäller ej miniannons där layout sker utan kostnad). Allt som behöver insändas till Barbro är annonstext och eventuell bild. Bilder som sänds via e-post ska vara i jpg, tif eller annat bitmappsformat och 300 dpi (upplösning). Kontakta Barbro barbro.aberg@varakatter.se.

Repris av tidigare publicerad annons?

Vill du “återanvända” en tidigare publicerad annons? Om du haft en annons tidigare och vill ha exakt samma annons igen meddelar du – i samband med bokningen som sker till annons@varakatter.se – vilken annons det gäller samt i vilket nummer som den var publicerad. Våra Katters redaktör har sparat annonsen och publicerar då samma igen. Det utgår ingen extra kostnad för detta.

Betalning mot faktura

Annonspriserna är starkt subventionerade och gäller enbart för SVERAK-klubbar, SVERAK-klubbars enskilda medlemmars uppfödning samt rasringar. Rasring som annonserar minst 6 nr i rad erhåller dessutom länkning till rasringens hemsida – på sida med raspresentation för berörd ras.

OBS! Ingen förskottsbetalning!! Ni faktureras för annonsen i samband med er bokning. Ange vid betalning av fakturan vilket fakturanr, betalningen.

Rulla till toppen