Myndigheter

Kattförbundet SVERAK, är en central organisation för landets drygt 40 kattklubbar och har ca 7.000 enskilda medlemmar. Förbundet har sitt huvudsäte och kansli i Borås.

Kattförbundet SVERAK har sedan 10 år tillbaka byggt upp ett nationellt ID-register för huskatter och raskatter med kattens bästa i fokus – inom förbundet likväl som utanför. Vi verkar för att alla katter ID-märks och registreras i vårt ID-register som idag innehåller ca 500.000 katter. Vi vill nu erbjuda personer inom er organisation att få tillgång till samtliga kontaktuppgifter till personer som idag har valt att registrera sin katt men valt att inte publikt visa uppgifter om vem som är ägare/katthållaren, samtliga har dock godkänt att myndighetspersoner för sin tjänsteutövning får veta vem som är kattägare/katthållare av sin ID-registrerade katt.

Vi vill nu erbjuda de som i sin tjänsteutövning har behov av att få tillgång till dessa uppgifter genom att denne person mailar till sverak@sverak.se via sin officiella e-postadress. SVERAK kommer då sända ut användarnamn och lösenord samt länk till den nyskapade myndighetssidan där denne loggar in för att söka information om ID-märkt katt.

Vänligen sprid denna information till de inom er myndighet som ni uppfattar är i behov av åtkomst till kontaktuppgifter för en ID-märkt upphittad katt!

Myndigheter

Rulla till toppen