Featured Image-1

Bli medlem!

Vi hälsar dig välkommen som medlem i Sveriges största kattorganisation!

Kattförbundet SVERAK representerar cirka 7 500 enskilda medlemmar som är fördelade i 41 kattklubbar runt om i Sverige. SVERAK sköter stambokföring av raskatter och ansvarar för drygt 65 internationella kattutställningar varje år. SVERAK driver ett nationellt ID-register för katt som har cirka 450.000 registrerade katter. SVERAK ingår i det internationella förbundet Fédération Internationale Féline (FIFe) som är initiativtagare till World Cat Congress (WCC).

Kattförbundet SVERAK - i arbete för katten!

Aktuellt

WW 22

FIFe World Show 2022

Sverige har verkligen visat framtassarna på årets World Winner Show i helgen! Ca 80 katter hade tagit sig ner till Mechelen i Belgien och av dem kom 20 st till

Läs mer »
Utställningsresultat

Nya utställningsresultat finns nu publicerade

Utställningsresultaten från Västsvenska Kattklubben och Dalälvskatten finns nu publicerat HÄR. Vi har tyvärr haft lite störningar med programmet för Årets Katt efter sommaren, vilket inneburit mycket felsökning och testande. Nu ska

Läs mer »

Gå direkt till

Besök Online

Våra Katter

Våra Katter är Kattförbundet SVERAKs  officiella förbundstidning. I tidningen presenteras vanligtvis en (eller flera) av alla våra raser.

Nästa nummer

Har du korat, thai eller singapura? Missa då inte att annonsera i nr 6/22 - 48 sidor fylld av "kattgodis" för alla kattintresserade. Kommer i slutet av december.
Läs mer

SVERAK i sociala medier

Webbannonser