Bli medlem i SVERAK till kampanjpris

Under år 2023 har vi ett specialerbjudande på medlemskap, endast 250 kr för nyblivna medlemmar! Medlemskapet gäller till och med  2023-12-31. 
Kampanjen avslutas 2023-09-30

Erbjudandet gäller endast för nya medlemmar.

1. Välj din önskade klubb från listan nedan (klicka på länken).

2. Fyll i din ansökan i det formulär som dyker upp på respektive klubb sida. Där hittar du också betalningsinformationen. Efter din ansökan får du ett mejl från din nya klubb när de har hanterat din ansökan. 

Klubbar som inte är med i årets kampanj får du ansöka medlemskap till direkt via deras hemsida. Länkar till klubbarnas hemsidor hittar du här.

SVERAK och dess 40 klubbar är ett viktigt påverkansorgan som aktivt arbetar för en god katthållning, förbättrade villkor för Sveriges katter och att höja kattens status, oaktat om det är en raskatt eller vanlig huskatt (”bondkatt”).

Vi tror och hoppas att du känner att det är viktigt att arbetet kan fortsätta och vill stödja oss i vårt arbete genom att bli medlem. Desto fler medlemmar vi är, ju starkare blir vår röst mot myndigheter och politiker.

Förutom att du stödjer oss i vårt påverkansarbete för kattens bästa, får du;

Tidningen Våra Katter – för dig som gillar katter!

Tidningen vänder sig till alla kattintresserade och ges ut med sex nummer per år. Här hittar du underbara fotografier på katter, intressanta raspresentationer, veterinärartiklar och mycket annat! Om katt förstås!
Rulla till toppen