Tillfällig medlemskampanj

Bli medlem i SVERAK

Är du medlem i ett annat kattförbund, boendes i Sverige och vill bli medlem hos oss i SVERAK? Passa på nu! Vi har kampanj just för Dig, fram till den sista december 2020 som innebär att Du till en reducerad kostnad om 350 kr/katt (mot ordinarie kostnad 500 kr/katt) kan stambokföra de katter som behöver överföras till SVERAK.

  1. Bli medlem i någon av våra 41 medlemsklubbar (medlemsavgiften betalas direkt till klubben du önskar bli medlem i, enligt instruktion på deras hemsida). Så snart ditt medlemskap är registrerat så erhåller du full tillgång till Mina Sidor (MinaKatter), där smidig inloggning sker med Mobilt BankID, därmed viktigt att du meddelar ditt personnummer om det inte sedan tidigare finns registrerat i registret. Inloggning kan även ske med medlemsnummer.
  2. Logga in i Mina Sidor (MinaKatter), där finner du som medlem de blanketter som endast är till för dig som medlem. Blankett 1003 använder du vid ansökan om överföring av katt. Behöver du även överföra ditt stamnamn, så sker det med blankett 1010 (observera den lägre avgiften som gäller, 1 000 kr). Besök www.sverak.se/uppfodning/ för utförligare information om hur du ansöker om stamnamn, ansöker om överföringsstamtavla och hur du stambokför kattungar.

Varför du ska vara medlem i SVERAK

Följ oss gärna på sociala medier för att enklare ta del av allt vårt arbete för katten!